
AGENDA DE L’ACTE
09:30 – Obertura de portes i registre
10:00 – Benvinguda a càrrec de Josep Callol, Director de Diari de Girona
10:05 – Obertura institucional a càrrec de Rosa Altisent, Directora General d’Agricultura i Ramaderia, Generalitat de Catalunya
10:20 – Benvinguda i ponència a càrrec d’Alejandro Vicente, Comunicació d’INTERPORC
10:30 – Taula 1: Porcí amb impacte: riquesa, ocupació i sostenibilitat
o Jordi Port, Director Corporatiu de Comunicació i Sostenibilitat de NOEL ALIMENTARIA
o Joaquín Navarro, Responsable de sostenibilitat de Costa Brava Mediterranean Foods
o Pilar Puig, Gerent d’Olot Meats Group
o Moderació a càrrec d’Oriol Puig, Sotsdirector de Diari de Girona
11:10 – Torn de preguntes obertes al públic
11:20 – Taula 2: Sabor i ciència a taula: tradició i innovació
o Dra. Maria Pérez, membre del Comitè Científic de la Fundació Dieta Mediterrània
o Joan Juncà, Director del Restaurant Ca l’Enric
o Dra. Carmen Carretero, professora Emèrita de la UdG i Directora científica del Campus de l’Alimentació i la Gastronomia
o Moderació a càrrec d’Oriol Puig, Sotsdirector de Diari de Girona
12:00 – Torn de preguntes obertes al públic
12:15 – Cloenda de l’acte a càrrec de Josep Callol, Director del Diari de Girona
12:30 – Piscolabis
