AGENDA DE L’ACTE 02/10
09:15 – Registre
09:30 – Benvinguda a càrrec de Josep Callol, Director del Diari de Girona
09:35 – Obertura institucional a càrrec de Rosa Cubel, Secretaria d’Alimentació Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Generalitat de Catalunya
09:45 – Benvinguda i ponència a càrrec d’INTERPORC, Sr. Alberto Herranz, Director General d’INTERPORC
10:00 – Taula 1: Els avenços tecnològics al servei del sector porcí
o Representant de Noel – pendent de confirmació
o Carles Sureda, Director General de Costa Brava
o Anna Puig, Adjunta a direcció i directora de vendes internacionals de Càrniques Juià
o Rosa Cubel, Secretaria d’Alimentació Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
o Moderació a càrrec del Diari de Girona
10:45 – Torn de preguntes obertes al públic
11:00 – Taula 2: Perspectives expertes sobre el consum responsable de carn de porc
o María Pérez, membre del Comitè Científic de la Fundació Dieta Mediterrània
o Joan Juncà, Director del Restaurant Ca l’Enric
o Nutricionista del Bàsquet Girona – pendent de confirmació
o Moderació a càrrec del Diari de Girona
11:45 – Torn de preguntes obertes al públic
12:00 – Cloenda de l’acte a càrrec de Josep Callol, Director del Diari de Girona