Plantas A

2a edició

PREMI BBVA A LA
SOSTENIBILITAT
EMPRESARIAL

Des de El Periódico i BBVA, volem premiar projectes sostenibles que no només ajudin al planeta, sinó que també promoguin el creixement econòmic.

Si ets emprenedor o empresari i estàs compromès amb la sostenibilitat empresarial i l’impacte positiu en el medi ambient i la societat, aquest premi és per a tu!!

INSTRUCCIONS

Aquest premi, dirigit a emprenedors, autònoms i empresaris, fomenta el desenvolupament de projectes, models de negoci, canvis de processos de producció o nous productes i serveis que apostin per la sostenibilitat.

Per participar, l’empresa ha de tenir la seu social a Catalunya i complir els requisits que podràs llegir amb més detall a les bases.

PRESENTACIÓ CANDIDATURES

Per presentar una candidatura, els participants han de completar el formulari i adjuntar tots els materials que considerin pertinents per donar suport al seu projecte abans del 15 de juliol.

PERÍODE DE SELECCIÓ

Després que finalitzi el període de participació, un jurat d’experts seleccionarà 8 projectes finalistes. Els noms d’aquests es faran públics a través del diari, web i xarxes de El Periódico, Diari de Girona i Regió7.

LLIURAMENT DE PREMIS

Durant l’acte de lliurament dels premis, tindrem l’oportunitat de conèixer en profunditat els 8 projectes finalistes i es desvetllarà els noms dels dos projectes guanyadors.

Molinos azules

PREMIS

Beneficis ambientals, socials, innovació i viabilitat tècnica són alguns dels criteris que el jurat tindrà en compte per seleccionar les 2 candidatures guanyadores.

Un total de 22.000€ destinats a promocionar, fer créixer i donar reconeixement als projectes guanyadors!

Els premiats rebran 15.000€ i 7.000€ respectivament per una campanya de difusió publicitària del seu projecte en El Periódico, Diari de Girona i Regió 7.


Inscripcions fins al 15 de juliol

Participa

Descripció de l'empresa / organització:


Descripció del projecte:Aspectes de sostenibilitat del projecte:


Material comunicació:


  • Descripció bàsica
  • Descripció projecte (1)
  • Descripció projecte (2)
  • Aspectes de sostenibilitat
  • Material comunicació